Compania

DESPRE EVERBLOCK®

Revoluționăm modul în care oamenii reușesc să își transpună ideile în realitate

EverBlock Systems s-a născut din dorința de a facilita construirea obiectelor de dimensiuni medii sau mari prin utilizarea blocurilor din plastic.

Fie că sunteți o persoană fizică ce intenționează să recompartimenteze locuința sau să amenajeze gradina, fie că sunteți o firmă ce se pregătește să își expună produsele la un târg sau să își consolideze echipa prin intermediul unui team-building, blocurile noastre constituie nu doar o soluție inovativă ce vă scoate din anonimat, dar și una extrem de versatilă.

Serviciile asociate produselor sunt la fel de flexibile, accesul la blocuri fiind posibil atât prin achiziție, cât și prin închiriere sau simpla utilizare în cadrul unui eveniment.

Viziunea globală a companiei noastre mizează pe simplitatea și funcționalitatea proiectelor realizate, dar și pe dorința clienților noștri de a-și pune imaginația în slujba creării unor obiecte inedite.

Jucăriile copilariei noastre au fost doar simple instrumente prin care reușeam să ne exprimăm și să ne materializăm ideile. In mod similar, piesele EverBlocks au fost concepute pentru a permite designerilor, decoratorilor, dar și creatorului din fiecare dintre noi să conceapă, în mod economic, obiecte de vis.

Imaginația este singura limită a proiectelor EverBlocks

„A fi creativ înseamnă a conecta diverse lucruri. Dacă întrebi o persoană creativă cum a reușit să realizeze ceva, aceasta se simte ușor jenată, deoarece simte că nu a făcut efectiv ceva, ci mai degrabă a observat ceva ce i s-a părut evident după un timp, pentru simplul motiv că a reușit să facă legatura dintre diverse experiențe și să le sintetizeze în ceva nou.”

— Steve Jobs, Apple Computer

Ești pregătit să îți creezi propriul obiect?

SAU