Fondatorul

AFLĂ CINE A PUS BAZELE EVERBLOCK®

Fondator și CEO

fondatorul-everblock-systems-arnon-rosan

EverBlock Systems a fost întemeiata de Arnon Rosan, antreprenor american, ce a pus anterior bazele mai multor companii de succes, printre care Signature Systems Group, cel mai mare producător global de sisteme modulare pentru podele și pardoseli, având aplicabilitate atât în cadrul evenimentelor de orice fel, cât și în domeniul militar, industrial și în construcții.

Dl. Rosan s-a numărat, de asemenea, printre fondatorii Highland Products Group, operator și furnizor on-line activ în aria echipamentelor de recreere pentru parcuri, școli, locuri de joacă și alte facilități publice.

Nu în ultimul rând, fondatorul EverBlock Systems a inițiat și proiectul Portafloor, unul dintre primele sisteme de pardoseli modulare la scală extinsă, precum cele destinate evenimentelor ce se desfasoară pe stadioane; recunoașterea globală a fost consacrată de utilizarea în cadrul Jocurilor Olimpice din 1996.

Notă personală

„Incă din copilarie, mi-a plăcut să construiesc diverse lucruri, să repar obiecte și să încerc să dezvolt idei noi. Fie că am la dispoziție o bucată de lemn, de plastic sau hârtie, ador să creez ceva și sunt fascinat de limitele nebănuite ale imaginației omului. Mă consider norocos pentru că am avut șansa să dezvolt produse toata viața și să am acces la plaforme care mi-au permis să fiu creativ. EverBlock sa provoace deopotivă designeri, creatori, inventatori și, nu în ultimul rând, oameni obișnuiți, cărora să le ofere oportunitatea de a duce inovația la un nou nivel.”

Arnon Rosan
Fondator și CEO

Ești pregătit să îți creezi propriul obiect?

SAU