EverBlock se raliaza construcțiilor ecologice

Toți cunoaștem prea bine impactul pe care îl are risipa asupra planetei noastre și cunoaștem faptul că, deopotrivă în calitate de indivizi și în calitate de companii, avem datoria de a REDUCE, REUTILIZA și RECICLA!

O companie inovatoare trebuie să își pună creativitatea în slujba identificării unor solutii pentru a construi ecologic și avem satisfacția de a fi contribuit în acest sens prin economisirea consumului de materiale, prin reutilizarea materialelor și prin minimizarea costurilor de transport.

Reinventarea scopului de
utilizare conteaza la fel de
mult ca reciclarea

sustenabilitate-simbol-reciclare-everblock-systems

Niciun alt sistem nu permite utilizarea unui singur produs într-un număr atât de mare de aplicații precum reușesc sistemele EverBlock. Spre deosebire de alte elemente de construcție sau de mobilier, care sunt aruncate de îndată ce nu mai sunt de interes, blocurile noastre pot prinde viață într-un nou ansamblu, într-o nouă piesă de mobilier, fiind reconfigurate potrivit nevoilor actuale.

Astfel, se folosește mai puțin material, se economisește energie și reciclarea nu mai este necesară.

Un singur bloc poate fi utilizat în sute de moduri fără a fi epuizat.

EverBlock este reciclabil

bloc-verde-everblock-systems

Polipropilena din care sunt realizate piesele EverBlock este reciclabilă integral, deși sperăm să nu vă doriți să reciclați niciodată.

De asemenea, blocurile EverBlock poate fi realizate 100% din material reciclat. In prezent, materialele reciclate sunt folosite doar pentru blocurile negre, dar misiunea noastră este să inovam tehnologia ce ne va permite, în viitor, folosirea materialelor reciclate pentru a produce întreaga gamă de culori.

Visează! Constuiește! Repetă!

Ești pregătit să îți creezi propriul obiect?

SAU